GEZINS-EDITIE in de voorjaarsvakantie van de Kleindierenmarkt en Landgoedmarkt

De Kleindierenmarkt Barneveld krijgt in de voorjaarsvakantie een speciaal gezinsprogramma. Er zijn leuke kinderactiviteiten, een landgoedmarkt en bezoekers maken kans op een houten kistje vol streekproducten ter waarde van 50 euro.

Programma gezinsedities
Kinderen mogen op woensdag 1 maart konijnen knuffelen en spelen op een springkussen. Voor ouders en grootouders is de kleindierenmarkt en landgoedmarkt met onder meer streekproducten en dierbenodigdheden. Na een rondje over de markt is het tijd voor een kop koffie.

De Kleindierenmarkt vindt elke woensdagmorgen tussen 08.00 tot 12.00 uur plaats in de Midden Nederland Hallen aan de Thorbeckelaan in Barneveld. Je kunt er onder meer vogels, konijnen, cavia’s, woestijnratten, muizen, hamsters, chinchilla’s en fretten zien. Handelaren vertellen graag over hun dieren en je kunt ze soms ook even vasthouden. Verder staan er kramen met dierenvoeding en accessoires voor huisdieren.

Kramen met lokale streekproducten 
De markt wordt bovendien elke eerste woensdag van de maand uitgebreid met een landgoedmarkt. Lokale en regionale bedrijven presenteren er streekproducten zoals kaas, noten, honing, sappen en groenten. Ideaal als je nog snel de laatste verse producten in huis wilt halen voor bijvoorbeeld Oud & Nieuw! Ook zijn er kramen met bijvoorbeeld brocante, houten meubels, vachten en agri-speelgoed. 

Gratis parkeren bij de Midden Nederland Hallen
De toegang tot de Kleindierenmarkt is gratis. Dat geldt ook voor het parkeren bij de Midden Nederland Hallen. Meer weten? Kijk op: www.kleindierenmarktbarneveld.nl

Waar kunt u ons vinden?

Locatie Kleindierenmarkt Barneveld:

Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
routebeschrijving

Uiteraard kunt u voor al uw vragen contact met ons opnemen

Wij zullen uw email zo spoedig mogelijk beantwoorden

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.