De afgelopen maanden was er geen Kleindierenmarkt door de Coronacrisis. De regelgeving van het RIVM is versoepeld en dit was voor het bestuur reden om bij elkaar te komen. Hoe kan Kleindierenmarkt Barneveld weer opstarten binnen de richtlijnen van het RIVM?

Het bestuur van stichting Kleindierenmarkt Barneveld gaat de wekelijkse Kleindierenmarkt Barneveld opstarten in een aangepaste vorm. Voorzitter van het bestuur Paul Rozemeijer: ‘De totale markt kan niet in de Midden Nederland Hallen plaatsvinden omdat het maximum aantal personen op 30 is vastgesteld voor het RIVM. Daarom is besloten om op 17 juni de marktkramen naar buiten te verplaatsen naast de Midden Nederland Hallen. Zodoende is er voldoende ruimte voor de standhouders en de bezoekers om de diverse kramen te bezoeken en de juiste afstand van anderhalve meter van elkaar te houden’.  

 De levende dieren blijven binnen in de Midden Nederland Hallen. Er komt een verplichte looproute die de bezoekers moeten volgen door de hal. Er is toezicht bij de deur dat niet meer dan 30 personen gelijktijdig in de hal aanwezig zijn.

 De Kleindierenmarkt bestaat al meer dan 90 jaar in de gemeente Barneveld en vindt elke woensdagochtend plaats van 08.00 tot 12.00 uur in en bij de Midden Nederland Hallen aan de Thorbeckelaan in Barneveld. De markt is voor dierenliefhebbers en dierenhandelaren, maar ook voor consumenten die de wekelijkse boodschappen willen doen zoals groente, fruit,vis of kip.

 De toegang en het parkeren bij de Midden Nederland Hallen is gratis. 

Waar kunt u ons vinden?

Locatie Kleindierenmarkt Barneveld:

Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
routebeschrijving

Uiteraard kunt u voor al uw vragen contact met ons opnemen

Wij zullen uw email zo spoedig mogelijk beantwoorden

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.