Jongens en meisjes vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden via info@kleindierenmarktbarneveld.nl of op de Facebookpagina van de Kleindierenmarkt. Naast de naam en de leeftijd moet ook aangegeven worden waarom diegene mee wil doen. Aanmelden kan tot en met maandag 16 oktober. Op de ochtend van 17 oktober maakt Stichting Kleindierenmarkt Barneveld de gelukkige bekend op de Facebookpagina van de Kleindierenmarkt. De mini marktmeester krijgt een fluoriserend hesje met de tekst junior marktmeester en een badge. Ook ontvangt de mini marktmeester een betaling in de vorm van een waardebon voor een speelgoedwinkel.  
 
WAT DOET DE MINI MARKTMEESTER?
Wat zijn de taken zoal? Marktmeester Ane vertelt: ‘we moeten zorgen dat alle kramen goed staan en assisteren bij het laden en lossen van de auto’s. Ook moeten we controleren dat alle dieren en producten goed verzorgd op de markt staan. We delen muntjes uit voor de koffie aan de standhouders en we maken plezier’. ‘Je leert ook welke verschillende soorten konijnen, cavia’s en muizen er zijn en wat de dieren eten. We houden een oogje in het zeil bij het springkussen en het grote hok met konijnen waar kinderen de konijnen mogen aaien.’ 
Extra kramen Landgoedmarkt tijdens herfstvakantie
De markt wordt in de herfstvakantie uitgebreid met een aantal lokale en regionale bedrijven. De ondenemers presenteren streekproducten zoals geitenkaas, chocola, noten, verse worst en sappen en ook decoratieve cadeaus. Ideaal als je nog snel de laatste verse producten in huis wilt halen! 
 
DIEREN BEKIJKEN EN VASTHOUDEN
De Kleindierenmarkt vindt elke woensdagmorgen tussen 08.00 uur tot 12.00 uur plaats in de Midden Nederland Hallen aan de Thorbeckelaan in Barneveld. Je kunt er onder meer vogels, konijnen, cavia’s, woestijnratten, muizen, hamsters, chinchilla’s en fretten zien. Handelaren vertellen graag over hun dieren en je kunt ze soms ook even vasthouden. Verder staan er kramen met dierenvoeding en accessoires voor huisdieren.
 
GRATIS ENTREE EN GRATIS PARKEREN
De toegang tot de Kleindierenmarkt is gratis. Dat geldt ook voor het parkeren bij de Midden Nederland Hallen

Waar kunt u ons vinden?

Locatie Kleindierenmarkt Barneveld:

Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
routebeschrijving

Uiteraard kunt u voor al uw vragen contact met ons opnemen

Wij zullen uw email zo spoedig mogelijk beantwoorden

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.