WINTER-GEZINS-EDITIE van de Kleindierenmarkt en Landgoedmarkt

De Kleindierenmarkt Barneveld krijgt in de kerstvakantie een speciaal gezinsprogramma. Er zijn leuke kinderactiviteiten, twee landgoedmarkten en bezoekers maken kans op 50 euro shoptegoed.

Programma gezinsedities
Kinderen mogen op woensdag 28 december en woensdag 4 januari konijnen knuffelen en spelen op een springkussen. Voor ouders en grootouders is er op beide woensdagen een extra landgoedmarkt met onder meer streekproducten en lokale eindejaarscadeaus. Na een rondje over de markt is het tijd voor een warme kop koffie of chocomel. (Grand cafe is soms dicht tijdens KDM, gaat alleen bij grote drukte open)

Winactie en extra voordeel kortingsbonnen
Om het nieuwe jaar goed te starten, kent de Kleindierenmarkt bovendien leuke acties. Zo maken bezoekers op 4 januari kans op 50 euro shoptegoed bij de deelnemende handelaren. Verder worden er begin 2017 een folder met kortingsbonnen huis aan huis verspreid die te besteden zijn tijdens de Kleindierenmarkt.

Dieren bekijken en vasthouden
De Kleindierenmarkt vindt elke woensdagmorgen tussen 08.00 tot 12.00 uur plaats in de Midden Nederland Hallen aan de Thorbeckelaan in Barneveld. Je kunt er onder meer vogels, konijnen, cavia’s, woestijnratten, muizen, hamsters, chinchilla’s en fretten zien. Handelaren vertellen graag over hun dieren en je kunt ze soms ook even vasthouden. Verder staan er kramen met dierenvoeding en accessoires voor huisdieren.

Kramen met lokale streekproducten 
De markt wordt bovendien elke eerste woensdag van de maand uitgebreid met een landgoedmarkt. Zo’n vijftien lokale en regionale bedrijven presenteren er streekproducten zoals kaas, noten, honing, sappen en groenten. Ideaal als je nog snel de laatste verse producten in huis wilt halen voor bijvoorbeeld Oud & Nieuw! Ook zijn er kramen met bijvoorbeeld brocante, houten meubels, vachten, buitenhaarden en agri-speelgoed. Tijdens de kerstvakantie is er dus op beide woensdagen een landgoedmarkt.

Gratis parkeren bij de Midden Nederland Hallen
De toegang tot de Kleindierenmarkt is gratis. Dat geldt ook voor het parkeren bij de Midden Nederland Hallen. Meer weten? Kijk op: www.kleindierenmarktbarneveld.nl

Waar kunt u ons vinden?

Locatie Kleindierenmarkt Barneveld:

Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
routebeschrijving

Uiteraard kunt u voor al uw vragen contact met ons opnemen

Wij zullen uw email zo spoedig mogelijk beantwoorden

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.