Tortelduiven winnen Valentijnseditie

Bij binnenkomst in de Midden Nederland Hallen van Barneveld staat vanaf 09:30 uur een inschrijftafel waar de bezoekers hun naam kunnen invullen. Om 10:30 uur trekt de voorzitter van Stichting Kleindierenmarkt Barneveld een winnaar.

Dieren bekijken en vasthouden

De Kleindierenmarkt vindt elke woensdagmorgen tussen 08.00 tot 12.00 uur plaats in de Midden Nederland Hallen aan de Thorbeckelaan in Barneveld. Je kunt er onder meer vogels, konijnen, cavia’s, woestijnratten, muizen, hamsters, chinchilla’s en fretten zien. Handelaren vertellen graag over hun dieren en je kunt ze soms ook even vasthouden. Verder staan er kramen met dierenvoeding en accessoires voor huisdieren.

Kramen met lokale streekproducten

De markt wordt bovendien elke eerste woensdag van de maand uitgebreid met een landgoedmarkt. Zo’n vijftien lokale en regionale bedrijven presenteren er streekproducten zoals kaas, noten, sappen en groenten. Ideaal als je nog snel de laatste verse producten in huis wilt halen! Ook zijn er kramen met bijvoorbeeld brocante, houten meubels, vachten, buitenhaarden en agri-speelgoed.

Gratis parkeren bij de Midden Nederland Hallen

De toegang tot de Kleindierenmarkt is gratis. Dat geldt ook voor het parkeren bij de Midden Nederland Hallen. 

Waar kunt u ons vinden?

Locatie Kleindierenmarkt Barneveld:

Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
routebeschrijving

Uiteraard kunt u voor al uw vragen contact met ons opnemen

Wij zullen uw email zo spoedig mogelijk beantwoorden

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.