Kleindierenmarkt neemt nieuw logo in gebruik

Kleindierenmarkt neemt nieuw logo in gebruik

BARNEVELD - De Barneveldse Kleindierenmarkt wordt in een nieuw jasje gestoken en krijgt onderdak in de nieuwe Midden Nederland Hallen. Op woensdag 20 juli is de eerste editie.

De Kleindierenmarkt heeft een rijke historie. Al sinds jaar en dag is deze markt het domein van handelaren en dierenliefhebbers. Nadat de Markthal in Barneveld gesloopt werd, verhuisde de markt naar een tijdelijke locatie op Harselaar. Aan een wat onzekere periode is een eind gekomen nu de Kleindierenmarkt een vast onderkomen krijgt in de Midden Nederland Hallen. De eerste editie van de markt in nieuwe stijl is op woensdag 20 juli van 08.00 tot 12.00 uur.

 ,,De Kleindierenmarkt is in de nieuwe opzet nóg nadrukkelijker een gezellig familie-uitje’’, vertelt Paul Rozemeijer, voorzitter van Stichting Kleindierenmarkt Barneveld. ,,Een ontspannen plek waar kinderen hun hart kunnen ophalen tussen de tientallen soorten vogels, konijnen, hamsters en andere knaagdieren. Daarnaast wordt de markt de ene week opgevrolijkt met een groot springkussen en kunnen kinderen zich de andere week vermaken op een skelterbaan.’’

 De Kleindierenmarkt is op deze manier ook in de zomermaanden een leuke attractie voor de duizenden campinggasten die de regio herbergt. Ook Timo Kruft (Tekagroep) is blij met de nieuwe start. ,,Speciaal voor dit moment hebben we een nieuw logo ontwikkeld en wordt de website aangepast. Binnenkort gaat ook de Facebookpagina live,’’ aldus Kruft.

 

Timo Kruft (Tekagroep) en Paul Rozemeijer en Peter Davelaar (Kleindierenmarkt) bezegelen de samenwerking in de Midden Nederland Hallen met de ingebruikname van het nieuwe logo.

Waar kunt u ons vinden?

Locatie Kleindierenmarkt Barneveld:

Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
routebeschrijving

Uiteraard kunt u voor al uw vragen contact met ons opnemen

Wij zullen uw email zo spoedig mogelijk beantwoorden

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.