De Kleindierenmarkt vindt elke woensdagochtend van 08.00 tot 12.00 uur plaats in de Midden Nederland Hallen aan de Thorbeckelaan in Barneveld. De markt is niet alleen de moeite waard voor dierenliefhebbers en dierenhandelaren. Ook gezinnen met kleine kinderen weten steeds vaker de weg naar de markt te vinden, die gratis te bezoeken is.

 

Grootste kinderboerderij

,,Je ziet er bijvoorbeeld konijnen, duiven, cavia’s, woestijnratten, muizen, hamsters, chinchilla’s en fretten”, vertelt Paul Rozemeijer van de Stichting Kleindierenmarkt Barneveld. ,,Het is een leuk uitstapje en je bent al snel een uurtje zoet met het bekijken van alle dieren. Zie het als een grote kinderboerderij waar van alles te beleven valt.”

 

Win een teil vol streekproducten

De markt wordt bovendien één keer per maand uitgebreid met een landgoedmarkt. Zo’n twintig lokale en regionale bedrijven presenteren er streekproducten zoals bier, kaas, noten, honing, sappen en groenten. Ook zijn er kramen met bijvoorbeeld brocante, klompen, schapenvachten, buitenhaarden en agri-speelgoed. Vanwege de herfstvakantie is er nu een extra editie van de landgoedmarkt. Een rondje over de markt is op 19 oktober extra de moeite waard omdat alle bezoekers kans maken op een zinken teil vol regionale streekproducten. Deze teil wordt tijdens de markt verloot onder alle bezoekers.  

 

Gratis parkeren bij de Midden Nederland Hallen

De toegang tot de Kleindierenmarkt is gratis. Dat geldt ook voor het parkeren bij de Midden Nederland Hallen. 

Waar kunt u ons vinden?

Locatie Kleindierenmarkt Barneveld:

Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
routebeschrijving

Uiteraard kunt u voor al uw vragen contact met ons opnemen

Wij zullen uw email zo spoedig mogelijk beantwoorden

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.